Volledig scherm
Sate babi met pindasaus © Zoals alleen oma dat kan

Wat Eten We Vandaag: Saté babi met pindasaus

Een klassiek Indisch gerecht: saté babi met pindasaus. Mocht je de winterbarbecue niet willen aansteken kun je het ook bereiden onder de grill. 

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60 minuten + marineren

Ingrediënten
- 2 sjalotten zonnebloemolie
- 1 kg schouderkarbonade
- 200 ml ketjap manis
- 10 teentjes knoflook
- 125 g margarine
- 2 el citroensap
- 1 tl suiker
- 2 el pindakaas

Benodigdheden
vijzel, satéprikkers, barbecue, kolen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.