Wat Eten We Vandaag: Scholfilet met broccoli-erwtenpuree en Provençaalse aardappelpartjes
Zet een heerlijk AVG’tje (Aardappel Vlees Groente) op tafel maar dan met vis. Ga bijvoorbeeld aan de slag met onze scholfilet met romige broccoli-erwtenpuree en krokant gebakken Provençaalse aardappelpartjes.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 3 el olijfolie
- 400 gr aardappelpartjes
- 1 tl Provençaalse kruiden
- Peper en zout
- 1 stronk broccoli
- 200 gr tuinerwten, diepgevroren
- 8 takjes basilicum
- 250 ml groentebouillon
- 2 el ricotta
- 200 gr scholfilet
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Courgette fritters met romesco dip
-
Wat Eten We Vandaag: Gestoofde kabeljauw met meergranenrijst en broccoli
Zin in een makkelijk, maar smaakvol gerecht? Ga dan aan de slag met gestoofde kabeljauw met meergranenrijst en broccoli. Door de kabeljauw te stoven in kruidige kokosmelk, wordt deze heerlijk van smaak en lekker mals. -
Wat Eten We Vandaag: Tiramisu 2.0
Met dit dessert zit je altijd goed, en dan hebben we het natuurlijk over tiramisu. Deze 2.0 versie serveer je met een zelfgemaakte amaretto-stroop. Net even anders dan de klassieke variant, maar minstens net zo lekker. -
Wat Eten We Vandaag: Shakshuka met chipolataworstjes
Het nadeel van koken? De vaat. Alle potten en pannen nemen namelijk al snel je aanrecht over. Een gerecht waarbij je vaat tot een minimum beperkt wordt is deze heerlijke shakshuka; een eenpansgerecht met eieren in een lichtpittige tomatensaus. Voor een hartige touch voegen wij ook nog wat chipolataworstjes toe. -
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
Frank Deleij (44) uit Alphen aan den Rijn investeerde flink en ging van het gas af: ,,Het geeft soms bijna een soort schuldgevoel.’’ Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander.
-
Wat Eten We Vandaag: Heekfilet met knoflook-citroendressing en little gem
-
-
-
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek. -
6
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
Vakantie voor de boeg? Haal voor vertrek de stekkers uit de stopcontacten, draai kranen dicht en zorg vooral dat je huis er bewoond uitziet. Dat adviseert Ilona Snaterse-Leidelmeijer, politievrijwilliger gespecialiseerd op het gebied van preventie.