Wat Eten We Vandaag: Sla-bakjes met Mexicaanse vis en korianderrijst

De perfecte maaltijd voor op de camping, of als je geen zin hebt om bestek vies te maken: sla-bakjes met Mexicaanse vis. Eten doen we namelijk met onze handen. Chef Hugo legt dit uit in de video. 

Hoofdgerecht: vis
Bereidingstijd: 4
Aantal personen: 30 minuten

Ingrediënten

Korianderrijst
- 400 g pandanrijst
- zout
- 1 limoen
- 1 bos koriander

Mexicaanse vis
500 g kabeljauw
- 2 tl gedroogde oregano
- 2 tl komijnpoeder
- 1 tl kaneelpoeder
- zout en peper
- zonnebloemolie om in te bakken
- 1 limoen

Serveren
1 krop botersla

Benodigdheden
Microplane rasp

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Sla-bakjes met Mexicaanse vis en korianderrijst © 24Kitchen