Wat Eten We Vandaag: Slastamp met gebakken sliptongen

Als je sliptong eet is eentje niet genoeg. Niet alleen doordat de sliptong een redelijk klein visje is, maar ook omdat het gewoon heel lekker is. Met sliptong kun je bovendien bijna eindeloos variëren, vanavond lekker met een slastampje!

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 1 kg kruimige aardappels
- Zout en peper
- 100 ml melk
- 60 g roomboter
- 150 g gemengde slablaadjes (bv. lollo rosso, eikenbladsla)
- 75 g bloem
- Plantaardige olie
- 8 verse schoongemaakte sliptongen
- 0,5 à 1 el grove mosterd
- 50 g kapperappels
- 1 citroen

Benodigdheden:
- Slacentrifuge, pureestamper

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen
  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.