Wat Eten We Vandaag: Snelle pindasoep

Door je soeprepertoire heen? Probeer dan deze supersnelle pindasoep eens met kroepoek en zelfgemaakte sambal. Dé perfecte maaltijd voor een doordeweekse dag. 

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 2 à3
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
2 eieren
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- arachideolie
- 300 g sperziebonen
- 4 el pindakaas
- 250 ml kokosmelk
- 1 l kippenbouillon
- 2 tl sambal oelek*
- snuf zout
- 100 g taugé
- 1 bos koriander
- 100 g kroepoek

*Optioneel: zelf sambal maken
3 rode pepers
- 1 kleine ui
- zout
- citroensap

Benodigdheden
Vijzel of keukenmachine

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Snelle pindasoep © 24Kitchen
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.