Stroganoff-soep
Volledig scherm
Stroganoff-soep © 24Kitchen

Wat Eten We Vandaag: Stroganoff-soep

Het paradepaardje van de Russische keuken: Bœuf Stroganoff. Voor de verandering maken we er een hemelse maaltijdsoep van met biefstuk en fusilli. 

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4-6 personen
Bereidingstijd: 35 minuten

Ingrediënten
- 3 el ongezouten roomboter
- 400 g biefstuk
- zout en peper
- 250 g champignons, in plakken
- 1 ui, gesnipperd
- 4 tenen knoflook, fijngesneden
- 1 el tomatenpuree
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1½ l runderbouillon
- 250 g fusilli
- 3 el maizena
- 150 ml slagroom
- verse peterselie, fijngehakt

Stroganoff-soep
Volledig scherm
Stroganoff-soep © 24Kitchen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s.