Wat Eten We Vandaag: Thaise mosselen

De Hollandse mosselpan in de mix. We geven een een Thaise twist aan door de bleekselderij en witte wijn te vervangen voor Aziatische ingrediënten. Jet legt in de video uit wat je allemaal nodig hebt. 

Hoofdgerecht: schelpdieren
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

Mosselen
2 kg mosselen
- zout en peper
- 1 bos bosuien
- 2 serehstengels (citroengras)
- 2 tenen knoflook
- 4 cm gemberwortel
- 1 rode peper
- neutrale olie
- 300 ml kokosmelk
- 2 el oestersaus
- 2 el vissaus
- 2 limoenen
- 200 g brede rijstnoedels

Benodigdheden
Wok met deksel of aluminiumfolie om af te dekken of mosselpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Thaise mosselen © 24Kitchen