Wat Eten We Vandaag: Toad in the hole
Toad in the hole is een klassiek Brits recept. Het werd eigenlijk gebruikt om restjes eten in te verwerken. Je bakt prei en uien goudbruin, schenkt het beslag in een pan, steekt de worstjes en tomaatjes er tussen en bakt het daarna af in de oven. Je kunt natuurlijk ook andere groenten toevoegen om restjes op te maken.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten (+ 20 minuten oventijd)
Aantal porties: 2
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 1 el olijfolie
- 50 gr zelfrijzend bakmeel
- 125 ml melk
- 2 eieren
- 2 takjes tijm
- 1 ui
- 150 gr prei
- 50 gr plakjes ontbijtspek
- 3 braadworsten
- 1,5 tl mosterd
- 100 gr cherry trostomaten
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Tikkie lanceert functie voor uitgaven van groepen: ‘We vonden dit een logische stap’
Betaaldienst Tikkie lanceert vandaag een nieuwe functie: Groepie. Daarmee kunnen groepen hun uitgaven bijhouden en de kosten van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, groepsvakantie of huisboodschappen eenvoudig verrekenen met, jawel: een tikkie. -
PREMIUMKoken & Eten
Blijft bier beter in blik of in glas? En hoe tap je een perfecte pint? Expert geeft haar beste tips
Hoe tap je een perfect biertje? En als je geen tap hebt: hoe kan je je bier het best in een glas schenken zodat je een mooie schuimkraag krijgt? Waarom is een schuimkraag zo belangrijk?De Vlaamse biersommelier Sofie Vanrafelghem geeft de antwoorden op de Dag van het Bier. -
Boetegevaar voor SUV's en Tesla-rijders in Duitsland
Eigenaren van een SUV en sommige Tesla-modellen lopen in Duitsland het risico op een bekeuring. Ze zijn bij wegversmallingen in overtreding als ze op de linkerbaan rijden. -
Wat Eten We Vandaag: Pastitsio met vleessaus en romige bechamelsaus
Pastitsio wordt vaak de Griekse variant van lasagne genoemd. Het gerecht is opgebouwd uit laagjes pasta, een vleessaus met opvallende kaneelsmaak en een romige bechamelsaus. Heb je wat over? Bewaar het voor de volgende dag, want net als bij lasagne is de pastitsio de volgende dag nog lekkerder. -
Koken & Eten
Mensen met suikerziekte lijken baat te hebben bij maximaal 10 uur per dag eten
Eten binnen een beperkt aantal uren per dag lijkt een positief effect te hebben bij volwassenen met diabetes type 2. Onderzoekers van de Universiteit Maastricht lieten proefpersonen maximaal tien uur per dag eten. Dat bracht hun bloedsuikerspiegel omlaag.
-
PREMIUM
Kies de regenton die bij jou past en laat die regen maar komen
Planten water geven, ramen lappen en zelfs de wc doorspoelen: je kunt een hoop doen met regenwater. Maar dan moet je het wel eerst opvangen. Een regenton biedt de oplossing. -
Wat Eten We Vandaag: Pittige pepperonipizza
Pepperoni is een scherpe variant van salami. Deze pizza is komen overwaaien uit de Verenigde Staten en is dus geen echte Italiaanse klassieker. De pizza is gemaakt met een gemakkelijke, pittige tomatensaus van chilivlokken en tomatenblokjes en is naast pepperoni belegd met bimi en romige mozzarella. -
PREMIUMKoken & Eten
Chef-koks in de rij voor 'heilige' ham die is gerijpt in de nok van een Zuid-Franse kathedraal
In het zuiden van Frankrijk worden hammen gerijpt in de klokkentoren van een kathedraal. ,,Ze hangen in de toren op 900 meter hoogte.’’