Wat Eten We Vandaag: Traybake met aardappel, oesterzwam en basilicum-cashewsalsa

Men neemt aardappel, oesterzwam, rode ui en venkel. Snijd in stukken, legt dit op de bakplaat en laat de oven het werk doen. Makkelijk, en scheelt een berg afwas. Alleen nog even die basilicum-cashewsalsa maken. 

Hoofdgerecht: groente
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

Traybake
1 rode ui
- 1 venkel
- 350 g krielaardappels
- 200 g oesterzwammen
- olijfolie
- (grof zee)zout en peper

Salsa
1 bos basilicum
- 40 g cashewnoten (gezouten)
- 1 teentje knoflook
- 100 ml olijfolie
- 1 limoen
- (grof zee)zout en peper
- 4 radijsjes
- 50 g veldsla
- 1-2 el olijfolie
- zout en peper
- 40 g cashewnoten (gezouten)

Benodigdheden
Een met bakpapier beklede bakplaat, keukenmachine

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Traybake © 24Kitchen
  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.