Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Truffelravioli in romige botersaus

In dit gerecht komt de smaak van ravioli goed tot zijn recht doordat deze wordt geserveerd in een romige botersaus met prei, knoflook, aspergebroccoli en citroen. Dit heerlijke recept staat in 15 minuutjes op tafel en is daarom ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken.

  1. Jim (33) is chefkok met Michelinster in Thailand: ‘Honderd procent naar mijn zin’
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Jim (33) is chefkok met Michelin­ster in Thailand: ‘Honderd procent naar mijn zin’

    Westland heeft geen restaurant met een Michelinster, maar wél een chef-kok die er opnieuw één heeft gekregen. Op het eiland Phuket in Thailand sleepte Jim Ophorst (33) vier jaar geleden als jongste chef in Azië voor het eerst een Michelinster in de wacht. Met zijn nieuwe restaurant gaat hij komend jaar vol gas voor een tweede ster. ,,Dit wordt één van de mooiste restaurants van Thailand.”