Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Vers pizzadeeg

Pizza doet het altijd goed. Kies ook eens voor een verse variant met een zelfgemaakte bodem. Vers pizzadeeg maken is zó lekker en helemaal niet moeilijk. Het kost even wat tijd, maar het resultaat is het absoluut waard. Met je favoriete toppings wordt dit je nieuwe lievelingspizza.

  1. Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmetstel)
    Koken & Eten

    Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmet­stel)

    Ondanks of juist dankzij de aanhoudende coronacrisis is Nederland nu al volop bezig met kerst, blijkt uit het zoekgedrag van mensen op de site en app van Albert Heijn. De fans van de feest-Allerhande kunnen hun lol op, want na de ingetogen feestdagen van vorig jaar pakken we dit jaar feestelijker uit, verwacht foodtrendwatcher Joyce Bierman, binnen Albert Heijn verantwoordelijk voor het magazine.