Wat Eten We Vandaag: Vietnamese omelet met garnalen en lente-ui

Uitgekeken op een klassiek omelet? Dan biedt deze rijkgevulde Vietnamese variant met garnaal  en lente-ui uitkomst. Gezamenlijk met de frisse komkommerrelish maakt het de perfecte lunch. 

Lunch: schaaldieren
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten
- neutrale (olijf)olie
- 150 g rijst
- 2 teentjes knoflook
- 150 g gepelde rauwe garnalen
- 4 eieren
- 3-4 lente-uien
- zout en peper
- vissaus
- 1 bosje koriander

Komkommerrelish
- 2 lente-uien
- 1 el vissaus
- 2 el limoensap
- 2 el zoete pikante chilisaus
- 1 komkommer
- 2 el pinda’s

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Vietnamees omelet © 24Kitchen