Wat Eten We Vandaag: Vietnamese Pizza’s
We kennen de bloemkoolpizza en de tortillapizza maar kende je de Vietnamese pizza al? Op z’n Vietnamees: Bánh Tráng Nướng. Hij is simpel, snel en leuk om te maken voor een winterbarbecue.
Ingrediënten
- 200 g varkensworst
- olie om in te bakken
- 2 lente-uien
- 3 eieren
- 6 tl sriracha
- 6 tl paté naar keuze
- 6 grote rijstvellen
- mayonaise
- sweet chilisaus
- 2 el bonitovlokken (optioneel)
Benodigdheden
barbecue
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Eet smakelijk!
Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Dag van de lasagne: met deze zes verrassende varianten maak je er iets speciaals van
Heb je een excuus nodig om lasagne te eten? Grijp de feestdag van de lasagne aan om er een te maken deze week. Het is onduidelijk waar de Dag van de Lasagne (29 juli) vandaan komt, maar de Italiaanse klassieker heeft veel fans. Hieronder vind je zes verrassende varianten van Eatertainment. -
Wat Eten We Vandaag: Pakketjes van kabeljauw, zeekraal en groente
Een gemakkelijk gerecht: vis op een groentebedje uit de oven. Alles in één keer bereid in pakketjes. Dat is snel én lekker. Serveer gebakken aardappels bij de zee-presentjes. -
Koken & Eten
Dit gebeurt in je lichaam als je 's avonds nog aan het snaaien slaat
We houden er allemaal van om zo nu en dan 's avonds laat een snack te nemen. Sommige mensen beweren dat het niet goed is om heel laat nog iets te eten, omdat je er sneller dik van zou worden. Klopt die bewering? Deskundigen geven het antwoord. -
Waarom jongeren als Vinicius (18) wel willen maar niet mogen werken: ‘Kan niks met mijn diploma’
Terwijl de krapte op de arbeidsmarkt toenam in de eerste helft van 2022, werden er verschillende oplossingen geopperd. Toch werd één groep mensen over het hoofd gezien: ongedocumenteerden. Ze wonen hier vaak al jaren, maar mogen niet werken. -
Wat Eten We Vandaag: Pittige Indische gehaktballetjes
Deze Indische gehaktballetjes uit het boek ‘Zoals alleen oma dat kan’ hebben een authentieke smaak. En hoewel het recept uit Indonesië komt, haal je alle ingrediënten gewoon bij de buurtsuper.
-
Wat Eten We Vandaag: Gnocchi carbonara
Carbonara vindt zijn oorsprong in Italië. Van restjes pasta, kaas, ei en spek kon men een goedkope maaltijd maken. In Nederland gebruiken we graag room voor spaghetti carbonara, maar in dit recept houden we vast aan het origineel zónder room. Wel gebruiken we gnocchi in plaats van pasta. -
Meer privacy op WhatsApp: voortaan kun je je online-status verbergen en langer berichten wissen
Chat-app WhatsApp wordt op meerdere fronten aangepast om de privacy van gebruikers beter te waarborgen. Zo kun je verbergen dat je online bent en langer je berichten verwijderen. -
Koken & Eten
Avocado blijkt bijzondere vrucht, want hij verdeelt ons land in tweeën
Veel Nederlanders hebben de avocado in hun hart gesloten, maar er zijn ook veel landgenoten die zo'n vrucht nooit eten. Hoe zit dat?