Wat Eten We Vandaag: Vispapillot met mozzarella, tomaat en spinazie
Een gerecht waar je weinig werk aan hebt, dat is deze vispapillot. ‘En papillotte’ is een klassieke ovenbereiding, waarin je ingrediënten in een ‘pakketje’ in de oven gaart. Smaken en geuren komen hierdoor samen én het is bovendien ontzettend simpel.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten (+ 25 minuten oventijd)
Aantal porties: 2
Categorie: simpel, vis
Ingrediënten:
- 100 gr cherrytomaten
- 2 el zwarte olijven
- Verse basilicum
- 1 bol mozzarella
- 1 citroen
- 2 handjes spinazie
- 2 kabeljauwfilets
- Zeezout
- 1 tl oregano
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Beter Eten
Maca-poeder zou wonderen doen in de slaapkamer, maar ‘sekskroket’ werkt misschien beter
In de rubriek Beter Eten schrijft gezondheidsjournalist Tijn Elferink over wat hem opvalt op het gebied van eten en drinken. Een Peruaans poedertje zou zorgen voor een boost van je libido. Waarom je een spannende avond toch beter met een sekskroket kunt beginnen. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta culurgiones met salie-tomatensaus
Deze bijzondere pastasoort vindt zijn oorsprong in het prachtige Sardinië. De pasta lijkt in de basis op ravioli, maar de vulling en vouwtechniek maakt het net even anders. De culurgiones worden namelijk gevuld met aardappel en de randjes lijken geborduurd, net kunst. -
Wat Eten We Vandaag: Stoofpotje van tempeh
Een lekker stoofpotje met rundvlees of kip is altijd goed, maar waarom zou je niet eens een vegetarische variant proberen? Dit stoofpotje met tempeh is om van te smullen en rijk van smaak door de laurier, tijm en rode wijn. -
Wat Eten We Vandaag: Tajine met kabeljauw
Wanneer je deze tajine op tafel zet maak je meteen indruk met de mooie schaal gevuld met heerlijke en geurige ingrediënten. Wij kiezen voor een vistajine, gevuld met kabeljauw. Extra lekker met flatbread en de frisse salade van komkommer, tomaat en verse kruiden. -
Wat Eten We Vandaag: Gevulde avocado caprese
Deze gegrilde avocado is gevuld met tomaat, mozzarella en basilicum: een salade caprese. Leuk om te serveren als voorgerecht, maar ook heerlijk als lunch.
-
Is mijn voorschotbedrag wel of niet aangepast naar het prijsplafond?
De overheid heeft besloten consumenten op weg te helpen met de hoge energieprijzen. Begin dit jaar is daarom het prijsplafond ingegaan, waardoor je een maximaal tarief betaalt voor energie. Betekent dit dat het voorschotbedrag nu ook is aangepast? Twee experts leggen uit hoe het zit. -
-
-
Geld35
Supermarkten geven hoogste kortingen in jaren
Wie boodschappen doet, kan bij de supermarkten gemiddeld 35 procent goedkoper uit zijn door kortingen. Uit een onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de aanbieding ‘1+1 gratis’ het meest voorkomt. -
PREMIUMeigen tuin eerst
Dit moet je weten over snoeien: ‘Bomen en struiken hebben geen voordeel bij het afhakken van ledematen’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje.