Wat Eten We Vandaag: Witte winterbowl
Onder een dun laagje witte kool rauwkost en witte tzatziki dipsaus zit een kleurrijke selectie gegrilde groenten. Door rijst als basis te nemen is deze bowl een complete maaltijd.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 45 minuten
Aantal personen: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 3 gekookte bietjes
- 2 rode uien
- 4 wortelen
- 2 snackkomkommers
- 100 gr radijsjes
- 200 gr snacktomaatjes
- 3 el olijfolie
- Peper en zout
- 4 takjes dille
- 2 teentjes knoflook
- 1 el honing
- 150 gr zilvervliesrijst
- 200 gr Bieze witte kool rauwkost
- 200 gr Bieze tzatziki dipsaus
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & eten
Goedkopere groente en fruit stapje dichterbij: al 40.000 handtekeningen voor lager btw-tarief
De petitie van supermarktketen Dirk van den Broek om de btw op groente en fruit te verlagen van 9 naar 6 procent kent in een week tijd al 40.000 ondertekenaars. Algemeen directeur Marcel Huizing van Dirk zal na de Tweede Kamerverkiezingen de petitie in Den Haag overhandigen. Bovendien, zegt de topman, lijken veel politieke partijen betaalbare voeding belangrijk te vinden. -
Wat Eten We Vandaag: Geroosterde knolselderijsoep met truffel tapenade en Parmezaanse kaaskrokantjes
Dit soepje van knolselderij en truffel is een veelbelovend begin van een speciaal etentje. De truffel tapenade bij de soep maakt er een heel bijzonder gerecht van. Leuk om dit soepje in glaasjes te serveren met een bladerdeeg kaaskrokantje op de rand. -
Wat Eten We Vandaag: Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus
Krijg je dagelijkse portie groente binnen met dit heerlijke recept. Deze gekruide gehaktballetjes worden bereid met een lekkere variatie aan groenten, te weten tomaat, courgette, paprika en aubergine. -
Wat Eten We Vandaag: Romige gnocchi met tonijn en gegrilde courgette
Gnocchi (spreek uit als njokkie) is een pasta. In tegenstelling tot andere pasta’s is de basis van gnocchi aardappel. De pasta combineert goed met allerlei sauzen en wij combineren de pasta met een romige saus van tonijn, ricotta en courgette. -
Deze kleine onlinesupermarkt heeft nu al honderdduizenden fans
De jonge onlinesupermarkt Crisp heeft in een nieuwe financieringsronde 30 miljoen euro opgehaald en kan hierdoor verder groeien. Investeerders in Crisp zijn onder meer de oprichters van Just Eat Takeaway (moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl), Adyen en het Duitse techbedrijf Target Global.
-
PREMIUMVoor jou getest
Dit zijn de tien lekkerste Duitse wijnen
Helaas is een trip naar Duitsland nog niet mogelijk, maar je kunt al wel de vakantiesfeer van ons buurland oproepen. Wijnkenner Harold Hamersma neemt ons graag mee naar ‘Pinot Paradise’ en selecteert de tien beste van het moment. -
Koken & eten
Verbijstering over dure flesvoeding van A-merken: ‘Moet je nagaan hoe ze ons belazeren’
Een tv-uitzending van de Keuringsdienst van Waarde opende gisteren de ogen van veel kijkers. De makers lieten zien dat grote producenten van flesvoeding meer vragen voor dezelfde babymelk als die van een huismerk. -
Met een sterrenmaaltijd door de stad wandelen? Dat kan sinds kort in Rotterdam
Wandelingen langs restaurants voor een afhaalhapje blijken populair in coronatijd en deze ‘veilige hobby’ krijgt nu een chique variant. In Rotterdam kunnen wandelaars sinds vorig weekend langs sterrenzaken hobbelen voor een coquille of ravioli van linzen. De tochten blijken populair. ,,Voor komend weekend zijn veel tijdsloten al volgeboekt.”