Volledig scherm
Wrap met makreel-bietensalade en limoenmayonaise © Van de saladebar

Wat Eten We Vandaag: Wrap met makreel, bietensalade en limoenmayonaise

Het ideale gerecht om mee te nemen: naar werk, het park of onderweg naar vrienden. Wil je de makreelwraps mooi houden kun je ze het beste in vetvrij papier wikkelen voor je ze inpakt. 

Lunch
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten
- 150 g gerookte-makreelfilet
- 250 g gekookte bieten
- 1 rode ui
- 1 bosje koriander
- 1 limoen
- 4 el mayonaise
- 1 el extra vergine olijfolie
- zout en versgemalen zwarte peper
- 4 tortilla’s
- 2 avocado’s

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.