Zelfgemaakte cordon bleu
Volledig scherm
Zelfgemaakte cordon bleu © Chickslovefood

Wat Eten We Vandaag: Zelfgemaakte cordon bleu

Tijd voor een echte klassieker: cordon bleu. Dit stukje vlees kun je eenvoudig zelf maken door varkenslapjes te vullen met ham en Emmentaler kaas. Even kort paneren en bakken maar. 

Recept voor 2 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten
2 magere varkenslapjes
- 2 plakken ham
- 30 g Emmentaler (kaas)
- 1 ei
- 2 el bloem
- 4 el paneermeel

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.chickslovefood.com

Eet smakelijk!

Zin in iets anders? Elise & Nina van Chickslovefood zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten, vaak gezond en met weinig ingrediënten. Je hebt vaak maar 5 of 6 dingen nodig! Bekijk alle recepten op www.chickslovefood.com

In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten: