Wat Eten We Vandaag: Zoete borrelplank met marshmallows
Binnenkort een borrel gepland? Verras eens met een zoete borrelplank met marshmallows. Deze matcha en strawberry cheesecake marshmallows maak je heel eenvoudig zelf. Rooster een marshmallow boven de vuurkorf of de barbecue en eet deze direct op of plet de marshmallow tussen twee koekjes en een stukje chocola: zo maak je heerlijke s’mores.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 40 minuten (+ 4 uur wachten)
Aantal porties: 18
Categorie: variabel
Ingrediënten:
- 100 gr poedersuiker
- 8 blaadjes gelatine
- 200 ml water
- 550 gr suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 3 el aardbeienjam
- 1 ½ el matcha poeder
- 20 gr roze poedersuiker
- 18 biscuits
- 9 koekjes met witte chocolade
- Handje verse aardbeien
- Melkchocolade
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Indiase curry met zoete aardappel en kikkererwten
-
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
Frank Deleij (44) uit Alphen aan den Rijn investeerde flink en ging van het gas af: ,,Het geeft soms bijna een soort schuldgevoel.’’ Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
PREMIUM
Huilen: teken van zwakte of genetisch bepaald? ‘Traankanaal zit lager bij mannen’
Huilen, janken, wenen, snikken en snotteren. Niks fijner dan ongecontroleerd de tranen laten stromen. Maar wat is nu de precieze functie van al die tranen? En waarom huilt de ene persoon al bij een tv-commercial en kan de ander geen traan laten op een begrafenis? Hoogleraar Ad Vingerhoets: ,,Het hormoon testosteron maakt het moeilijker om te huilen.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Pasta pangrattato met bloemkool
Op het menu: deze heerlijke pasta met pangrattato en bloemkool. De Italianen noemen pangrattato ook wel de Parmezaanse kaas van de armen. Zin in een pasta die je al binnen 20 minuten op tafel zet? Kies voor deze pasta pangrattato met bloemkool. -
PREMIUM3
Van leuke gadget naar noodzaak, robots aan tafel in de horeca: ‘Personeel hoeft minder te lopen’
De horeca maakt steeds meer gebruik van robots. Niet per se omdat het leuk is, maar vooral vanwege de efficiëntie. Personeelsgebrek is, net als in de zorg, de reden.Didam, Arnhem
-
3
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Griekse quesadilla’s met muntyoghurt
Quesadilla’s zijn een populair gerecht uit de Mexicaanse keuken. De quesadilla’s in dit gerecht geven we een Grieks tintje door de Kalamata olijven en feta. Een heerlijke variatie. -
Wat Eten We Vandaag: Witte-chocoladelavacake
Witte chocolade lavacake, moeten we nog meer zeggen of loopt het water je al in de mond? De cake is heerlijk krokant aan de buitenkant met gesmolten chocolade binnenin. Dit dessert heeft maar een paar ingrediënten en maak je ook nog eens zo klaar.