Zin in een relaxt toetje? Maak dan dit bananenijs met cannabis
videoIn Get Baked laat chef Jasper Gottlieb je in zes afleveringen zien hoe je kan koken met cannabis en welke positieve effecten dit kan hebben op je gezondheid. In deze laatste aflevering maakt hij een bananencannabisijs.
Het recept is niet ingewikkeld. Je hebt er alleen wietboter, room, boter en suiker nodig. Oh ja, en een halve banaan, wat honing en mascarpone. Daarvan maak je ijs waar je je vingers bij opeet. Tip: laat de boel niet te hard koken. Anders heb je niets meer aan de rustgevende THC die erin zit.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
De rentes gaan weer omhoog, wat betekent dat voor ons spaargeld?
De tijd van negatieve rentes lijkt voorbij. Wereldwijd moet weer betaald worden voor geleend geld. Wie profiteert daarvan en wie betaalt de rekening? Vier vragen over de stijgende rente. -
video
Gezond koken met cannabis: zo maak je een kurkuma latte met wietboter
In Get Baked laat chef Jasper Gottlieb je in zes afleveringen zien hoe je kan koken met cannabis en welke positieve effecten dit kan hebben op je gezondheid. In deze aflevering maakt hij een kurkuma latte. -
Koken & eten
's Ochtends relaxt beginnen? Hier is het recept voor granola met CBD-olie
In Get Baked laat chef Jasper Gottlieb je in zes afleveringen zien hoe je kan koken met cannabis en welke positieve effecten dit kan hebben op je gezondheid. In de tweede aflevering maakt Gottlieb CBD-granola. -
VRAAG & ANTWOORD
‘Mag je autorijden met een koptelefoon op?’
‘Ik zie steeds meer mensen met een koptelefoon op achter het stuur van hun auto zitten’, schrijft lezer Hendrik de Groot in de wekelijkse vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Ik heb het idee dat deze mensen de geluiden van buitenaf missen en daardoor niet goed kunnen reageren bij noodsituaties. Is dit niet verboden?’ -
Wat Eten We Vandaag: Croque monsieur van krentenbrood met camembert en appel
Croque monsieur is een typische Franse tosti met bechamelsaus. Wij geven een leuke twist aan de klassieke ham-kaas variant door de toevoeging van camembert en appel. Ook gebruiken we krentenbrood om de tosti een wat zoetere smaak te geven.
-
De zin en onzin van een digitaal notitieblok
Ze duiken steeds vaker op, digitale notitieblokken: tablets puur om aantekeningen op te maken. Waarom kan dit handiger zijn dan pen en papier? -
Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde aubergine steak met bulgur salade
Wist je dat je aubergine uitstekend kunt marineren? De structuur van aubergine zorgt ervoor dat kruiden helemaal worden opgenomen. Wij maken een aubergine steak met een frisse bulgur salade met tomaat, granaatappelpitjes en een yoghurtsausje. Een heerlijk zomers gerecht voor bij de barbecue. -
PREMIUMKoken & Eten
Waarom mannen vaker bier drinken dan vrouwen? ‘Bierprofessor’ Leendert Alberts weet het
Het eerste biertje dat hij op zijn 18de dronk, daar vond hij ‘niets aan’. Inmiddels weet de 56-jarige Leendert Alberts alles van de Nederlandse biergeschiedenis en is zijn bijnaam ‘de bierprofessor’.