Marco Goudswaard is een van de initiatiefnemers van een website waarop inwoners van Krimpenerwaard eenvoudig kunnen zien welke winkels uit de regio bezorgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Goudswaard is een van de initiatiefnemers van een website waarop inwoners van Krimpenerwaard eenvoudig kunnen zien welke winkels uit de regio bezorgen. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Zo wordt shoppen bij lokale winkels makkelijker: ‘Ik heb winkeliers huilend aan de lijn gehad’

Om het voor inwoners uit de Krimpenerwaard makkelijker te maken om inkopen bij lokale winkeliers te doen, is sinds kort de website krimpenerwaardkooptlokaal.nl in de lucht. Een van de initiatiefnemers is Marco Goudswaard (58) uit Krimpen aan de Lek. Hij hoopt zo de leefbaarheid van de dorpskernen te behouden.

 1. De hete sauzen van broers Freek en Stan zijn ‘hot’ in heel Europa: ‘We krijgen zelfs dankbetuigingen’
  PREMIUM

  De hete sauzen van broers Freek en Stan zijn ‘hot’ in heel Europa: ‘We krijgen zelfs dankbetui­gin­gen’

  Een misverstand wil Freek Raijmakers (31) graag uit de wereld helpen. Bij hete saus draait het niét alleen om hitte. ,,Smaak is uiteindelijk belangrijker dan pittigheid.” Raijmakers kan het weten: Samen met broer Stan bedient hij vanuit Asten liefhebbers van hete saus in heel Europa op hun wenken. Webshop Heatsupply begon als een gok van twee broers, maar is serious business.
 1. Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
  Play

  Recept van de Dag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

 2. Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw
  Play

  Recept van de Dag: Fried chicken en coleslaw