PREMIUM
Dit doen thuisbakkers vaak fout met hun oven
Ook dol op Heel Holland Bakt? En ben je na de laatste serie weer flink aan het bakken geslagen. Dan is een goede bakvorm al het halve werk. Maar wanneer kies je voor een siliconen of stalen bakvorm? En hoe zorg je ervoor dat ze niet roesten? Regula Ysewijn, jurylid bij de Vlaamse versie van het tv-programma, deelt haar bakgeheimen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMover de tong2
Avondje Landhuis Poelzicht is als een zondagmiddag in de Franse Bourgogne
TIEL - Landhuis Poelzicht in Kapel-Avezaath bij Tiel heeft nieuwe bewoners én een andere culinaire invulling. Kok Edwin Muns verloochent zijn liefde voor de Franse keuken niet. -
PREMIUM
Gelders Eiland krijgt zijn eigen brood van meesterbakker Daan en bevriende boeren
LOBITH/DIDAM - Ons eten komt van steeds verder weg. Met alle gevolgen voor natuur en milieu. Samen met de boeren Jos Lamers en Jan Steverink pleegt meesterbakker Daan Hesseling een daad van verzet en lanceert het Bijland-brood. Volkorenbrood geheel afkomstig van het Gelders Eiland. -
PREMIUMgouden pollepel
Dit restaurant is heerlijk eigenwijs op een prachtig plein, maar toch gaat het even mis
Deze week in de rubriek De Gouden Pollepel: Bayonne Restobar. Een restaurant waar fantastisch wordt gekookt. Ze brengen op eigenwijze de keuken van Frans-Spaanse Baskenland. Maar verdorie. Als we vol willen genieten gaat het toch mis. -
PREMIUMMet video
Recordaantal vacatures: thuiswerken, tiny house en korte werkweek als lokkertjes
Een recordaantal vacatures staat open, waardoor werkgevers van alles uit de kast halen om personeel te werven. Maar is een scooter of een tiny house wel genoeg? -
PREMIUMmet video
Warmtepomp wordt kleiner en minder lelijk
Nederland moet massaal aan de warmtepomp. Maar zo klein zijn ze niet, dus waar laat je zo’n ding? En waarom zien die buitenunits eruit als een koelwagen? Een kijkje op de VSK Installatiebeurs.
-
over de tong
Een 8,4 of hoger: dit zijn volgens ons de vijf fijnste restaurants van 2019
Wil je weten waar je juist wel of niet moet aanschuiven? Recensent Ellen Willems bezoekt wekelijks een restaurant voor de rubriek Over de Tong. Van Boxmeer tot Winterswijk, met en zonder Michelinster, van daghap in het eetcafé tot zes gangen wildmenu. De beste en leukste restaurants staan in de Top 5 van 2019. -
Mijn bevalling
Esmee krijgt kind met mannenstel: ‘Toen mijn vliezen braken, kwamen ze meteen dweilen’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Deze week: Esmee Ros zette haar kind op de wereld in een meeroudergezin. -
PREMIUMover de tong
Een betoverend voorbeeld van de Nieuwe Nederlandse Keuken vind je midden in Arnhem
Midden in het voetgangersgedeelte van centrum Arnhem is daar café De Groen. De Groen omdat de gelijknamige Grolsch-familie eigenaar is. Maar het slaat zeker ook op de gerechten op het bord.