Een F-35 stijgt op vanaf vliegbasis Volkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Een F-35 stijgt op vanaf vliegbasis Volkel. © EPA

‘Als de dokter toch eens een trekker zou hebben’

Ik schrok me wezenloos, donderdag, toen vier belhamels in hun nieuwe speeltje over Boxmeer raasden. Ze vlogen keurig in formatie, dat wel, die nieuwe oorlogsmachines, op weg naar standplaats Volkel. Maar ik voelde weinig behoefte om te klappen.

4 reacties

 • Hendrik Essen

  2 maanden geleden
  Jammer dat het in deze reacties niet gaat over de huisarts. Komt wellicht ook door de column die goed begint maar door het bruggetje valt het begin in het niet.
 • M v.d. Boom

  2 maanden geleden
  Ja, wat zijn het me toch schelmen, laten we de veldwachter erbij halen ! Leeft die Frantzen nog in de vorige eeuw ? Hij schrijf wel stukjes maar leest zelf niet de krant (want dan had je tot op 10minuten nauwkeurig kunnen weten wanneer ze over zouden vliegen), hij weet niks van politiek (als onderdeel van de NAVO moeten wij ook mee doen), wat is dat voor een stemmingmakerij, waarom laat je iemand een stukje schrijven die nog in de waan van 50 jaar geleden leeft ?
 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Roskam Wellicht omdat deze vliegtuigen een prestigeproject waren van een paar politici dat vele malen duurder uitpakte dan begroot? En dat terwijl er goedkopere, beter passende en bewezen alternatieven waren die geld hadden bespaard dat anders ingezet had kunnen worden?
 • M Roskam

  2 maanden geleden
  Vreemd vergezocht tekstueel 'bruggetje' meneer Frantzen. De door u genoemde belhamels zijn professionals en de 'speeltjes' zijn oorlogmachines die in deze wereld, ook buiten onze plattelands regio, blijkbaar nog steeds nodig zijn. Geen idee in hoeverre uw politieke voorkeur blijkt uit de opening van deze column, maar het lijkt er wel een vleugje schijn van te hebben. Jammer, want uw columns zijn normaliter wel professioneel journalistiek geënt.

Maasland