Burgemeester Wim Hillenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Wim Hillenaar. © Ed van Alem

Burgemeester Hillenaar: 'Gepaste handhaving bij protestactie horeca’

Waarnemend burgemeester Wim Hillenaar van Land van Cuijk hoopt dat de ondernemers die zaterdag meedoen aan het horecaprotest er een ,,waardige actie” van maken. Hillenaar heeft het daarbij over ,,gepast handhaven".  Horecaondernemers hadden al laten weten zaterdag tot 22.00 uur open te zullen zijn. Er daarbij van uitgaand dat de gemeente die dag niet zou handhaven.  

11 reacties

 • Toon manders

  1 week geleden
  de goede verpesten het voor de slechte. Waar de ene kroeg gezellig wat mensen heeft is het in de andere (met afgeplakte ramen en zwarte bouwhekken) net carnaval en straks maar weer piepen dat ze nog langer dicht moeten blijven. Ook het gemeentebestuur heeft hier een verantwoordelijkheid, maar kennelijk weten die van niks. In de supermarkt 20 man met een mondkapje, eindje verderop, de kroeg 200 man, dronken in een polonaise. Dikke vinger naar de rest van de bevolking.
 • Andre Eggerding

  1 week geleden
  @ Roel. Waarom zou je geen QR code hebben behalve dan op medische gronden?
 • Bert Gransen

  1 week geleden
  Japie slaat de plank wederom ferm mis. Japie is wereldvreemd. Japie japie japie
 • Roel Timmers

  1 week geleden
  Mocht de horeca alsnog binnenkort de deuren gaan openen, dat is hopend dat ze ook de QR code aan de kant schuiven, zou anders een trieste bedoeling zijn voor de mensen die dit niet bezitten en de horeca gesteund hebben. Zij weten nu ook hoe het is om aan de kanten gezet te worden door dit beleid, zou niet eerlijk zijn.
 • Japie lamers

  1 week geleden
  Indien deze ondernemers zich niet aan de regels houden, dus wappies, zou ik de overheidssteun die ze krijgen meteen stopzetten. Het kan toch niet zo zijn dat ze de zaak openen doen en gemeenschapsgeld opstrijken.

Maasland