De oplossing voor woningnood? Deze chalets kunnen binnen maanden in Rijkevoort staan

met videoRIJKEVOORT - Hoe regel je snel en degelijk onderdak voor Oost-Europeanen die hier werken? Met chalets voor in totaal 240 mensen, zegt het bedrijf KaFra. Dat kan bijvoorbeeld in Rijkevoort.

13 reacties

 • Frans van Raaij

  3 maanden geleden
  Voor de asielzoekers kan het allemaal. Waarom niet voor de Nederlanders die al jaren op de wachtlijst staan? Vertel eens waar het verschil zit! Bah.
 • jeroen van zwieten-aerendonck

  3 maanden geleden
  Het nieuwe Fort Oranje .
 • A Geurts

  3 maanden geleden
  Er is veel scheef wat woningbouw betref, neem het dorpje Sint Agatha, daar mag niet meer gebouwd worden, door diverse redenen, lintbebouwing doortrekken, nee want dat neemt het zich op de kerk weg volgens provincie, een goed plan om te bouwen op voormalig tennisterrein, nee hoor te dicht bij sportpark, dit in of net buiten de kom. Maar stoppende veehouders die mogen woningen zo maar buiten in het buitengebied laten bouwen of bouwblokken verkopen. ziek land zijn we geworden dank zij de politiek.
 • Gerto Jansen

  3 maanden geleden
  Als het om arbeidsmigranten en migranten gaat is er van alles mogelijk. Maar hoe zit het met de onze inwoners?! De gemeente Coevorden schopt de mensen op straat die al tientallen legaal wonen op het Ermerstrand te Erm. Veelal hoog bejaarde mensen. Waar ze terecht komen maakt de gemeente niet uit. Wethouder Stegen , die hier verantwoordelijk voor is, woont wel in een groot huis. Wat een land leven we in.
 • jeroen van zwieten-aerendonck

  3 maanden geleden
  Ik ga ervan uit dat dit onoverdacht plan niet door zal gaan,anders zal het gegarandeerd en grote puinhoop.