De 19e Mertzitting in Gennep op de Markt, twee jaar geleden.
Volledig scherm
PREMIUM
De 19e Mertzitting in Gennep op de Markt, twee jaar geleden. © Theo Peeters

En carnaval dan? ‘Wij blazen nog niks af’, zeggen ze in Gennep, en in de Achterhoek hopen ze op juni

DIDAM/GENNEP - De versoepelingen van de coronamaatregelen bieden hoop voor de carnavalsvierders. ,,We wachten af, maar zijn optimistisch. We blazen in elk geval nog niks af.’’

17 reacties

 • frank jansen

  4 maanden geleden
  Engeland en Denemarken zijn inmiddels van alle maatregelen af. Ik zeg: zuipen tot wij erbij neervallen. Het kan weer, proost.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  Dromen zijn bedrog, wie zong dat toch?
 • Marcel Rijkers

  4 maanden geleden
  Zolang nog heel veel Nederlanders met het vliegtuig wereld wijd nieuwe virus varianten gaan ophalen is er in Nederland helemaal geen reden voor een lockdown of wat voor beperkende regels dan ook! Dus voor degene die graag carnaval wil vieren, heel veel plezier en geniet ervan!! En de mensen die hier allemaal lopen te zeuren, die vallen wat mij betreft lader de azijnzeikers…! Proost en alaaf!!
 • Wilhelmus Liebrand

  4 maanden geleden
  Het blijkt maar eens weer dat het hersenvolume van de gemiddelde Neanderthaler waarschijnlijk veel groter was dan die van de huidige semi intelligente carnavalvierder,zal wel aan de jarenlange overmatige alcoholconsumptie liggen. Want trollen die een feestje willen vieren waarbij ze weten dat dat waarschijnlijk mensenlevens kost, kunnen niet goed bij hun hoofd zijn.
 • Sina Hogeboom

  4 maanden geleden
  Lekker belangrijk dat carnaval alleen voor zuipers!! Ik persoonlijk vindt het voor kinderen leuk,daarna niet meer!!

Maasland