Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ROBIN UTRECHT

Foutje, bedankt: huishoudens in Cuijk krijgen energietoeslag dubbel uitbetaald

De gemeente Land van Cuijk is te royaal geweest bij het uitbetalen van de energietoeslag. Bij een deel van de huishoudens is het bedrag van 800 euro niet één, maar twee keer uitgekeerd. 

7 reacties

 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  Gewoon door gestoken kaart ze weten immers dat de meeste het niet terug kunnen betalen omdat ze het uit hebben gegeven en nu de meeste het niet terug betalen kunnen ze het terug vorderen met rente.Dus jantje geeft 3 euro gratis weg maar per ongeluk geeft het 6 euro weg maar jantje wil het nu terug hebben 3 euro met rente over zoveel jaar is ook 6 euro dus jantje heeft niks weg gegeven en verdient er zelf aan want jantje staat nu 3 euro in de plus want rente.
 • Frans van Raaij

  1 jaar geleden
  Japie lamers, ook al heb je het opgemaakt, je zal het moeten terugbetalen! En terecht als je weet dat je twee keer gehad hebt!
 • Frans van Raaij

  1 jaar geleden
  Peter Broekmans, of dat 'zomaar' kan? Ja geheel volgens de wet.
 • Andre Eggerding

  1 jaar geleden
  Fusies lossen alle problemen op en zorgen voor een betere kwaliteit.
 • peter Broekmans

  1 jaar geleden
  Kan dat zo maar? Geld terugvorderen waar je niet om gevraagd hebt. Ik geloof dat de gemeente in deze situatie alleen maar kan verzoeken om terugbetaling. Een andere moegelijkheid zou kunnen zijn het bedrag in middering te brengen op nog uit te betalen vergoedingen.