Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © Ed van Alem

Grond wordt in Land van Cuijk fors duurder, lees hier hoeveel meer jij gaat betalen

CUIJK - Wie plannen heeft een huis te gaan bouwen, moet rekening houden met extra kosten. De gemeente Land van Cuijk gaat de grondprijzen verhogen omdat ze, zo wordt uitgelegd, nu niet marktconform zijn. In enkele plaatsen wordt, vooruitlopend op het gelijktrekken van de prijzen in de hele gemeente, de grond nu al duurder. 

9 reacties

 • A Geurts

  1 maand geleden
  ik hoor soms zeggen wat doe ik nog op deze wereld, ik begin ze steeds meer te begrijpen, er is blijkbaar alleen nog maar plaats voor de elite, maar een keer komt niet alleen de boer in opstand, nog ff wachten dan begrijpt de burger de boer ook en is het hek van de dam.
 • Frans Bonnes

  1 maand geleden
  Vraag me af waarom moet de grond marktconform verkocht worden. Heeft dat misschien iets te maken met het niet onder willen doen voor andere gemeenten. Of bang dat er veel goedkoop gebouwd gaat worden, minder ozb in de toekomst. Als je de grond verkoopt voor wat hij de gemeente gekost heeft, met een opslag van laten we zeggen 10% zou dat toch genoeg moeten zijn. Kunnen de huizen ook iets goedkoper gebouwd worden, meer sociale woningbouw, en iets minder in het hogere midden en duurdere segment.
 • jeroen van zwieten-aerendonck

  1 maand geleden
  Beste Maurits ,je hebt helemaal gelijk, alleen is het verleden
 • Tom Hond

  1 maand geleden
  Blijkbaar zijn er meer rijken in nederland dan armen.
 • Maurits Stoetzer

  1 maand geleden
  Er mag wel kritisch gekeken worden naar de prijs waarvoor de grond in het verleden verkocht is aan investeerders.

Maasland