Speciale bordjes wijzen klanten in de Steenstraat in Boxmeer erop dat de winkels gewoon open zijn, al staat de deur in dure energietijden niet meer wagenwijd open.
Volledig scherm
PREMIUM
Speciale bordjes wijzen klanten in de Steenstraat in Boxmeer erop dat de winkels gewoon open zijn, al staat de deur in dure energietijden niet meer wagenwijd open. © Ed van Alem

In Boxmeer helpen de winkeliers elkaar in barre tijden: ‘We zorgen hier altijd voor sfeer en beleving’

BOXMEER - Funshoppen op een koopzondag in de miezerregen leuk? Wel als je, zoals in Boxmeer, enthousiaste roetveegpieten hebt opgetrommeld. En als er vrolijke sinterklaasmuziek uit de speakers klinkt. Wat helpt is ook dat het met leegstaande winkelpanden in het winkelhart van Land van Cuijk meevalt. Wat is het geheim van Boxmeer?

2 reacties

  • C. v. Bergen

    2 maanden geleden
    Tja in deze tijd veel aanbiedingen. Maar het regionale weekblad de M3hoek-BW, wordt in bijna heel Sint Anthonis en omgeving niet meer bezorgd. En de Boxmeerse ondernemers maar dure advertenties betalen. Geen bezorgers heet het dan. Wel duur advertentiegeld incasseren maar de bezorgers met zo'n laag bedrag belonen dat die zeggen, nee dank je. Jammer.
  • Leny Theunissen

    2 maanden geleden
    Altijd een gezellige sfeer Een inwoner uit Gennep , die ik hier tegenkwam Zei me , in Gennep gaan we boodschappen doen . En in Boxmeer gaan we winkelen 🛍..👏👏