Drukte op station Cuijk, bij een trein op de Maaslijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op station Cuijk, bij een trein op de Maaslijn. © Ed van Alem

Land van Cuijk vindt dreigende nieuwe tegenslag voor Maaslijn onacceptabel: ‘Met telkens andere reden, zijn we keer klaar mee’

CUIJK - Nog meer vertraging van renovatie van de Maaslijn, het spoor tussen Nijmegen en Roermond, is onacceptabel. Dat zegt de Land van Cuijkse wethouder Antoinette Maas. Zij gaat over onder meer openbaar vervoer in de gemeente Land van Cuijk.

3 reacties

 • Jules Vismale

  2 maanden geleden
  Niet alleen de Maaslijn moet worden verdubbelt en geëlektrificeerd maar ook de A77 bij Uden gewoon doortrekken naar de A73 bij Gennep!
 • Kenneth Tharmaratnam

  2 maanden geleden
  Ik vind het zeer opmerkelijk dat ProRail blijkbaar voor 2027 niet in staat is om voldoende kwartsloze stenen te kunnen bemachtigen. Ben vandaag per trein door Duitsland gekomen en onderweg weer enkele werktreinen gepasseerd met volle zelflossers. Ik zou toch denken dat Dld. hier niet lichtvoetiger mee omgaat en dat een leverancier als Voestalpine deze stenen kan leveren voor 2027. En als men begint aan de Maaslijn zou het een goede zaak zijn als dan ook gestart wordt met de nieuwe Ijzeren Rijn.
 • Japie Lamers

  2 maanden geleden
  Ach, in Den Haag telt het platteland helemaal niet mee. Wij zijn hier goed voor het afdragen van belastingpenningen en verders bedankt. Je zag het laatst toch ook met de verdeling van het aantal politiemensen, in de randstad zijn het er duizenden te veel en daarbuiten duizenden te weinig. Hopelijk veranderd het een beetje onder de BBB.