Een overval van een asielzoeker op Martien Hendriks was het laatste zetje voor sluiting van het asielzoekerscentrum in Overloon.
Volledig scherm
PREMIUM
Een overval van een asielzoeker op Martien Hendriks was het laatste zetje voor sluiting van het asielzoekerscentrum in Overloon. © Ed van Alem

Martien werd toegetakeld door criminele asielzoeker in Overloon, maar ‘ik gun ze de beste opvang’

OVERLOON - Het was een traumatische ervaring waar de toen 76-jarige Martien Hendriks nog steeds wel eens van wakker schrikt. Een overval in zijn woonhuis door een asielzoeker die verbleef in het omstreden azc van Overloon. De nasleep gaf het laatste zetje voor sluiting. Donderdag is het zover. 

18 reacties

 • Jan Willems

  1 maand geleden
  Eens met Japie! Grens dicht van dit postzegelland! Niet lang na de oorlog kregen Nederlanders! de raad om te emigreren, want het was hier te vol???
 • Japie lamers

  1 maand geleden
  De beste opvang voor die criminele asielzoeker is in de gevangenis in het land van afkomst. En hier nooit meer laten zien. We moeten een halt toeroepen naar het opvangen van asielzoekers. Nederland is overvol!
 • R.O.B. Veldkamp

  1 maand geleden
  Sja als Nederlanders massaal op het kartel blijven stemmen is dit op zeer korte termijn in elke straat van Nederland!
 • Pelayo Sobieski

  1 maand geleden
  Grote stad na grote stad, middelgrote stad na middelgrote stad en dorp na dorp in West-Europa zinken weg in complete puinhopen, chaos en geweld*. *Vooral tegen de onbeschermde vrijwel totaal gepacificeerde Europeanen. De globehelisten komen hun sociale contract aan ons niet na. Ook daar betalen wij belasting voor. Zij gaan dat nooit oplossen: verdeel en heers. Dit wordt alleen maar erger. Dergelijke daders moeten met hun gehele gezin terug naar land van herkomst en achtergrond.
 • Jan Willems

  1 maand geleden
  Ik weet van diverse meiden, die werden lastig gevallen door dit gajes. Zelf ben ik eens plankgas naar eentje toe gereden, die midden in de nacht werd lastig gevallen door dat schorem. En als je er wat over zegt, heb je in dit Rutteland een kans om zelf de bak in te draaien. DICHT die grens! op politie hoef je niet te rekenen; die mogen hun handen er niet aan branden??? Inderdaad; zoals met meer dingen, doet Denemarken het veeeel beter!

Maasland