Het Nutricia-terrein aan de Maas. De zuivelgiant stopt op die plek. Maar wanneer dat precies is, is nog niet bekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Nutricia-terrein aan de Maas. De zuivelgiant stopt op die plek. Maar wanneer dat precies is, is nog niet bekend. © Theo Peeters

Mogelijk meer vertraging voor bouw van 165 woningen op Nutricia-terrein

CUIJK - Zo snel mogelijk bouwen. Dat is de bedoeling op het terrein aan de Grotestraat in Cuijk waar nu Nutricia nog actief is en waar het Merletcollege heeft gestaan. Maar er treedt mogelijk weer vertraging op. Volgens wethouder Bouke de Bruin wordt er met Nutricia nog gesproken over de datum van 1 januari 2023, waar nu nog van wordt uitgegaan als uiterste vertrekdatum.

4 reacties

 • G.B.A.W. Keijzers

  1 maand geleden
  Waarom vertelt Nutricia niet de werkelijke reden waarom de 'Grotestraat' langer in gebruik blijft? Er speelt namelijk iets heel anders. Echter dat is de taak van wethouder Bouke de Bruin om dat boven water te krijgen.
 • Jan Zomers

  1 maand geleden
  Mede door de toestroom van vluchtelingen en asielzoekers moeten we de komende acht jaar (2030) ongeveer 1 miljoen nieuwe woningen gaan bouwen. Door zulke dingen en vanwege stikstofnormen mogen we bij zijn als dit er 300.000 worden.
 • Toon manders

  1 maand geleden
  tuurlijk, dan kost dat geld.................steek het maar in een duur gemeentehuis of verkoop de overtollige gemeentehuizen door allerlei vreemde eisen maar voor een appel en een ei. en ik maar denken dat we zouden gaan bouwen......................jammer dan
 • Japie lamers

  1 maand geleden
  Of er zijn geen goede afspraken met Nutricia gemaakt of Nutricia komt de afspraken niet na.

Maasland