Oekraïense vluchtelingen, gehuisvest op vakantiepark EuroParcs bij Linden, vierden vorige maand met Lindenaren Pasen. Als dank voor de inzet van de vele vrijwilligers boden Oekraïners zelfgemaakte lekkernijen aan bij de paasmis.
Volledig scherm
PREMIUM
Oekraïense vluchtelingen, gehuisvest op vakantiepark EuroParcs bij Linden, vierden vorige maand met Lindenaren Pasen. Als dank voor de inzet van de vele vrijwilligers boden Oekraïners zelfgemaakte lekkernijen aan bij de paasmis. © Ed van Alem

Nog eens 120 Oekraïners krijgen snel opvang in Land van Cuijk

CUIJK/OVERLOON -  Wethouder Willy Hendriks van Land van Cuijk verwacht dat snel tijdelijke huisvesting gezocht moet worden voor nog eens 120 Oekraïners. Nu worden in de gemeente al een kleine 280 Oekraïense oorlogsvluchtelingen opgevangen. 

3 reacties

 • Jan Willems

  2 maanden geleden
  Ik ben het voor 100 % eens met Willem. Vergeet niet dat ook wij, bij wijze van spreken, morgen aan de beurt kunnen zijn voor evacuatie. B.v. als de volgende zoönose hier ontstaat? Of als zo'n kerncentrale in elkaar dondert? Of 1/2 Nederland overstroomt? Of...Of...Of????
 • Willem Zuidersteen

  2 maanden geleden
  @Frans van Raaij Je bent niet goed. Deze mensen zijn álles kwijt. De ‘simpele burger’ kan nog wel even wachten. Zij hebben het namelijk super in vergelijking met de Oekraïners.
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  En weer langer op de wachtlijst voor een huurhuis voor de 'simpele' burgers. Dus: blijf lief tegen je ouders.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Maasland