Ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie © Ed van Alem

Ondanks hoge energieprijzen, toch hoop op schaatsbaan in Boxmeer

BOXMEER - Ondanks de hoge energieprijzen komt er mogelijk rond de feestdagen toch een schaatsbaan in Boxmeer te staan. Toon Pelzer, één van de organisatoren van het IJsfestijn is hoopvol.

12 reacties

 • Assur Manders

  2 maanden geleden
  In dit bericht gaat het 100% om het narratief dat Boxmeer het centrum is van het Land van Cuijk!! Dat er vanuit de nieuwe gemeente zo spastisch gereageerd werd op de slogan dat 'Grave de hoofdstad' van de nieuwe gemeente is, moet ook in deze context gezien worden. Het Land van Cuijk was daarom een extreem slecht idee. Het gaat hier niet om die ijsbaan want naar mijn overtuiging komt er natuurlijk geen ijsbaan. Corona en de energielasten zijn een te groot risico voor de gemeente. Gelderlander???
 • Assur Manders

  2 maanden geleden
  "De naam IJsfestijn Boxmeer verandert waarschijnlijk". Het kan zo maar zijn dat in Cuijk weer een ijsbaan komt. Dan hebben we een Land van Cuijk on Ice en een Cuijk on Ice. In Cuijk was met Cuijk on Ice succesvol zonder dat de gemeente financieel ondersteunde.
 • Leny Theunissen

  2 maanden geleden
  Trouwens ook eens met degene die zei Zet er desnoods een skatebaan neer . Met muziek voor de jeugd Goedkoper en geen verslindende stroom Dit is nu niet goed te praten . Terwijl er mensen zijn , die de verwarming haast uit hebben staan !!
 • Leny Theunissen

  2 maanden geleden
  Willem v d Rijt Ben het helemaal eens met jou . Toevallig …!!!
 • bart gieben

  2 maanden geleden
  Het moreel besef in deze energiecrisis zal bij het doorgaan en het plaatsen van de ijsbaan totaal afwezig zijn geweest in de besluitvorming. Onbegrijpelijk dat je zoiets (al) overweegt in deze tijden.