Willy Hendriks
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Hendriks © eigen foto

Wethouders Land van Cuijk overdonderd door keuze burgemeester, bedrijfsleven vol lof over ‘Wim’

UpdateLAND VAN CUIJK - De nieuwe burgemeester, dat zou toch gewoon Wim Hillenaar worden, de man die nu het eerste burgerschap al waarneemt? In elk geval de leden van het college van burgemeester en wethouders hadden óók die verwachting. De Industriële Kring in de regio hoopt ook met de nieuwe burgemeester, in tijden van ‘behoorlijke uitdagingen’, op een ‘vruchtbare samenwerking’.

11 reacties

 • Eric van den Bos

  2 maanden geleden
  Erg jammer voor Hillenaar. Ik had het hem echt gegund. Maar soms is het goed om eens te verversen. Dat geldt al helemaal voor Willy Hendriks. Zit al veel te lang op het pluche en verkoopt alleen nog maar nieuwe wijn in oude zakken. Hup hup, plaats maken voor een nieuwe generatie zou ik zeggen.
 • Hans T.

  2 maanden geleden
  Wat een rare reactie van wethouder Willy Hendriks, de gemeenteraad doet de voordracht, wethouders staan daar buiten, blijkbaar is zij in haar denkwereld blijven hangen op het niveau van dorpslijst Oeffelt...
 • Willem van de Rijdt

  2 maanden geleden
  Wat een belachelijke reactie @BertG. De gemeenteraad heeft besloten en daar speelt "links" geen hoofdrol.
 • Bert Gransen

  2 maanden geleden
  Mes in de rug van links. Vertrouwd gevoel vanuit de gemeente boxmeer nog.
 • Willem van de Rijdt

  2 maanden geleden
  @Maurice, dat antwoord zou ik nog steeds wel willen. Het lijkt mij een prachtige uitdaging om in zo'n "nieuwe" gemeente aan de slag te gaan. Het verbaasde, en verbaast mij nog steeds, dat er maar 6 sollicitanten (waaronder WH) waren.