Braderie in Sint Hubert.
Volledig scherm
PREMIUM
Braderie in Sint Hubert. © archieffoto Ed van Alem

Wil je een straatbarbecue organiseren in Land van Cuijk? Dan moet je die aanmelden bij de gemeente

LAND VAN CUIJK - Alle evenementen, groot én klein, moeten voortaan officieel aangemeld worden in de gemeente Land van Cuijk. De afspraak geldt ook voor een niet-commerciële activiteit als een straatbarbecue. 

12 reacties

 • Frans van Raaij

  1 maand geleden
  Wat een onzin Willem, je moet de straat ook door kunnen om in een andere straat te kunnen komen bv!
 • Toon manders

  1 maand geleden
  lees voor straatbbq ook buurtbbq en dat kan ook in iemand zijn tuin zijn. Voor de fusie hadden ze het over vertrouwen in de burger, zelfsturing en wat niet meer, allemaal zaken met meer vertrouwen, minder regels. Nou komen ze er intern al maanden zelf niet uit, het bestuur durft nu al niet in te grijpen, de raad kijkt ernaar en dit is het gevolg. Vraag me af of er überhaupt nog wel (bouw)vergunningen worden afgegeven. CDA jullie zijn/waren de grootste, doe hier wat aan en door!!!!
 • Geert Loermans

  1 maand geleden
  Willem, over onzin gesproken: een straat is openbaar gebied, waar ik ook al woon ik er niet, doorheen mag. Als de straat vol staat met hamburger etende figuren is dat onmogelijk. Daarom moet de gemeente dit weten en kunnen ze passende maatregelen nemen.
 • Willem van de Rijdt

  1 maand geleden
  Wat een onzin Frans, zo'n BBQ organiseer je samen met je straat en dus zijn er afspraken over wel/niet met je auto er in.
 • Frans van Raaij

  1 maand geleden
  Heel logisch, als je een straatbarbeque organiseerd maak je oneigenlijk gebruik van de straat. Iemand met een auto bv kan er dan niet in.

Maasland