Foto ter illustratie: Een vakantiepark waar in noodgevallen ook permanente bewoning zou moeten worden toegestaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie: Een vakantiepark waar in noodgevallen ook permanente bewoning zou moeten worden toegestaan. © Patrick van Gemert

Woningnood: ‘Legaliseer in Land van Cuijk tijdelijk wonen op camping of vakantiepark’

updateLAND VAN CUIJK - Legaliseer of gedoog in deze tijden van woningnood permanente bewoning in recreatiewoningen op de camping of vakantiepark in het Land van Cuijk. Dat moet mogelijk worden voor mensen die door omstandigheden hun huis zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

10 reacties

 • Francien Grutters Verhoeven

  4 maanden geleden
  Pak het echte probleem van huurwoningen tekort eens aan.
 • karin minten

  4 maanden geleden
  grote woning nood en dan een volwaardig tweede huis voor vakantie mag niemand in wonen? Het spekt natuurlijk wel weer de pot van de uitbuiters...want het zal wel wat gaan kosten...als je daar woont
 • Jan Willems

  4 maanden geleden
  Begin bij het begin. Als die kapitalisten, die hele huizenblokken opkopen. En waarom is er nog immigratie mogelijk in dit dichts bevolkte postzegellandje?? Pak DAT eerst eens aan!
 • Willem Zuidersteen

  4 maanden geleden
  Dus het ene gezin moet maar gewoon een fors bedrag neerleggen om een huis te kopen, het andere gezin mag op een vakantiepark gaan wonen? Zo creëert de SP zelf de vermogenskloof waar ze over blijft schreeuwen.
 • Frans van Raaij

  4 maanden geleden
  Enkele jaren geleden een huisje gehuurd op een vakantiepark. We zaten midden tussen de gastarbeiders. Overdag natuurlijk geen last van. Maar eenmaal terug van hun werk tot diep in de nacht overlast. Voor ons geen vakantiepark meer.

Maasland