Volledig scherm
© Menno Boon

Melissa (17) uit 's-Heerenberg vermist sinds woensdag

update'S-HEERENBERG - De 17-jarige Melissa Aalders uit 's-Heerenberg wordt sinds woensdagmiddag vermist. Ze is die middag rond 14.00 uur niet thuisgekomen na school en sindsdien spoorloos, schrijft haar moeder Helle Gartsen op Facebook.

Het Facebookbericht over Melissa, die in Silvolde op school zit en op weekdagen ook daar in een gezinshuis woont, is vrijdagmorgen al bijna 130.000 keer gedeeld. Tot het terugvinden van de tiener heeft dat nog niet geleid.

De politie is ondertussen volop bezig om het vermiste meisje terug te vinden, meldt een woordvoerder. ,,Ze staat gesignaleerd en de verschillende teams op straat kijken actief naar haar uit’’, zegt hij. Ook komt er een opsporingsbericht met haar foto op de site van de politie. Er wordt momenteel nog geen grootschalige zoektocht op touw gezet.

Bij de vermissing van Melissa heeft de politie geen aanwijzingen voor een misdrijf. ,,We hopen met de info die we nu hebben, haar snel terug te vinden en te kunnen herenigen met haar familie’’, meldt de woordvoerder. Over de informatie dat Melissa al eens eerder vermist is geweest, kan hij geen mededelingen doen. 

Wie informatie heeft over de verblijfplaats van Melissa, of haar heeft gezien, wordt gevraagd de politie te bellen op 0900-8844.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers