Het plangebied Leeuwerikstraat en Verheijstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het plangebied Leeuwerikstraat en Verheijstraat. © Plavei

44 Didamse huishoudens die moeten verhuizen vanwege sloop en nieuwbouw mogen gegarandeerd terugkeren

DIDAM - Bewoners van 44 woningen aan de Lange Spruit, Korte Spruit, Van den Berghweg, Leeuwerikstraat en Verheijstraat in Didam moeten eind volgend jaar tijdelijk gedwongen verhuizen, als woningcorporatie Plavei daar huizen gaat slopen. Er komen 58 nieuwe, moderne woningen voor terug waarin de huidige bewoners in 2025 kunnen ‘terugkeren’.

5 reacties

 • M.J. Jansen

  2 maanden geleden
  Mo als dat zo is dan is de woningbouw tekort geschoten en dient dit opgelost te worden, de meeste willen wel terug denk ik naar hun buurt, succes.
 • Mo Wigman

  2 maanden geleden
  MJ Janssen Gezinnen kunnen terug . Maar dan een woning zonder tuin. Gepaste hulp krijgen ze ook niet. Ze moeten zelf maar reageren op woningen en krijgen een vergoeding. Zijn mensen die pas hun huis hebben op geknapt. Nieuwe keuken badkamer . nieuwe vloeren en gordijnen . Ze krijgen gewoon dezelfde vergoeding als iedereen. Terwijl er gezegd werd een jaar geleden dat ze die woning gingen renoveren
 • M.J. Jansen

  2 maanden geleden
  Zou een mooie bak zijn als de bewoners niet terug zouden kunnen, geef deze mensen wel gepaste hulp en aandacht.
 • Ronnie Tempel

  2 maanden geleden
  Ik zie een samenwerkingsverband met Entree, maar deze werkt hoofdzakelijk richting Arnhem Nijmegen ofwel westelijke richting, en dat terwijl Didam ook grotendeels op het oosten is gericht, waarom niet ook samenwerken met een WBV in het oosten ?
 • Mo Wigman

  2 maanden geleden
  Mensen uit Angerlo komen nu ook na Didam. Daar worden ook huizen gesloopt .Ktijgen weer voorrang op de didammers

Liemers