Langs de A12 tussen Zevenaar en Duiven zijn honderden betonnen liggers opgeslagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Langs de A12 tussen Zevenaar en Duiven zijn honderden betonnen liggers opgeslagen. © Jan Ruland van den Brink

Aanpak A15 en A12 ligt stil: wordt dit miljoenenproject een gebed zonder end?

achtergrondDUIVEN - Een miljoenenproject als gebed zonder end. Het getouwtrek over de doortrekking van de A15 zet maar door vanwege een vertraging bij de Raad van State. Het kan wel tot het eind van dit jaar duren voordat we weten of er een snelweg tussen Duiven en Bemmel komt. Toch is er in de omgeving al veel veranderd. 

8 reacties

 • A Bulten

  2 maanden geleden
  Met een vooruitziende blik heeft men een wet gemaakt die bouwen bijna onmogelijk maakt. De welbekende en omarmde stikstofwet. Of is de stiktochwet namens de 1e en de 2e Kamer ?
 • Jan Jansen

  2 maanden geleden
  het aansluiten op de a18 blijven mensen maar aan vasthouden... dat gaat gewoon niet gebeuren, get over it ! maar ze moeten zsm die plannen voortzetten die er nu zijn !
 • petra damme

  2 maanden geleden
  Fijn iedere dag 1 of meerdere ongelukken bij Duiven. Doe er iets aan !
 • Jeremy Visser

  2 maanden geleden
  Ik hoop zo dat dit doorgaat. Als inwoner van Doetinchem zou dit zo'n enorme tijd schelen richting de rest van het land. Het zal er wellicht zelfs voor zorgen dat wij in Doetinchem blijven wonen.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  @Kenneth Tharmaratnam als de politiek het lef zou tonen zou het toenmalig project alsnog uitgevoerd kunnen worden. mensen uit het oosten van het land met name de Liemers/Achterhoek en Twente zouden hiermee flink geholpen zijn en het omrijden is dan nietmeer nodig. men is sneller in het westen van het land en het zou een flink smak euro'tjes schelen aan brandstof.

Liemers