Henk Dekker neemt na elf jaar afscheid bij de Liemerse ondernemersvereniging Lindus. ,,In 2011 ging ik met pensioen en heb ik eerst drie maanden lang de klusjes gedaan waar mijn vrouw al zo lang om vroeg. Toen kwam Lindus.”
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Dekker neemt na elf jaar afscheid bij de Liemerse ondernemersvereniging Lindus. ,,In 2011 ging ik met pensioen en heb ik eerst drie maanden lang de klusjes gedaan waar mijn vrouw al zo lang om vroeg. Toen kwam Lindus.” © Jan Ruland van den Brink

Als fulltime vrijwilliger tussen de bobo’s kreeg Henk heel wat voor elkaar voor het Liemerse bedrijfsleven

interviewZEVENAAR - Wat had Henk Dekker (74) zijn voorzitterschap bij ondernemersvereniging Lindus graag afgesloten met een verbreding van de A12. Maar het is hoog tijd voor een ander boegbeeld, vindt hijzelf. Over een geboren netwerker die elf jaar lang zo'n beetje fulltime vrijwilliger was.

2 reacties

 • Henk Jansen

  1 maand geleden
  ja Zevenaar is er echt op vooruit gegaan met al die vierkante pakhuizen.
 • Frank Wissink

  2 maanden geleden
  Henk heeft de Liemers écht op de kaart gezet en hij doet dat met kennis en humor. Dank voor je inzet en betrokkenheid.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”