Bekijk hier een exclusief voorproefje van 'Geer & Goor Stevig Gebouwd' in Zevenaar

ZEVENAAR - Gerard Joling en Gordon Heuckeroth zijn donderdag in Zevenaar voor hun nieuwe tv-programma Geer & Goor Stevig Gebouwd. Althans, op televisie. De aflevering waarvoor in juni in Zevenaar opnames zijn gemaakt, wordt aankomende donderdag uitgezonden, zo bevestigt RTL.

Het duo was in de zomer te gast bij Zorghuis Wonen bij September aan de Molenstraat. In de aflevering is te zien hoe Geer en Goor, samen met hun klusteam, een nostalgische kroeg – met een vleugje bruincafé – en een dierenweide met onder meer geiten en kippen realiseren bij het zorghuis.

Eenzame ouderen

Uiteraard is de verbouwing voer voor grappen en grollen van de twee diva's. Maar Geer en Goor bezoeken in de aflevering ook twee eenzame ouderen om ze de dag van hun leven te bezorgen.

'Gerard en Gordon ontmoeten Loes, die vrijwel niets meer kan zien en horen, en toch ineens te maken kreeg met een halvering van haar zorg. Ze kan niks meer. En voor Annie, die pas kort weduwe is, vinden de mannen een wel heel aparte vriendinnengroep', aldus RTL.

Opnames

De opnames in juni aan de Molenstraat zorgden voor een chaotische situatie. Honderden mensen – vooral kinderen – verzamelden zich twee dagen lang op straat voor het plein van de voormalige basisschool Schilderspoort om een glimp op te vangen van Gerard Joling en Gordon.

De aflevering van Geer & Goor Stevig Gebouwd wordt aankomende donderdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL4.

Volledig scherm
Beeld uit de aflevering van Gerard Joling en Gordon in Zevenaar. © Screenshot RTL
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Liemers