Burgemeester Peter de Baat en zijn echtgenote Lida. Foto: Jan van den Brink
Volledig scherm
Burgemeester Peter de Baat en zijn echtgenote Lida. Foto: Jan van den Brink © de Gelderlander Liemers

Burgemeester De Baat op Duitse les

DIDAM - Burgemeester Peter de Baat van Montferland gaat op Duitse les. 

12 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Weer een ambtenaar die buigt voor de anderen cultuur en taal gebruik .Hoe slap als burgemeester kan men zijn nou zo slap . Ik heb jarenlang tv gekeken na Duitse zenders en heb het zelf geleerd .En ja in deze streek leer men het van zelf .En over de grens bij Didam Beek en omgeving kan men ook Nederlands door te luisteren naar de mensen .Maar betaald deze burgervader zelf de kosten of komt het voor rekening van de gemeenschap .  
 • A Noniem

  4 jaar geleden
  Waarom moeten wij Nederlanders ons altijd aanpassen aan Duitsers? Als zij te gast zijn bij ons dan kunnen zij toch de moeite nemen om Nederlands te spreken?
 • theo

  4 jaar geleden
  Wij Nederlanders zijn gek wij passen ons overal op aan ga nu is in Frankrijk wonen of in Engeland of waar dan ook word je dan ook in het Nederlands aangesproken nee maar wij geweldig volkje moeten ons wel aanpassen wij zijn wel zo gek 
 • Richard de Lange

  4 jaar geleden
  Ich habe diesen intensiven Sprachkurus vor einigen Monaten verfolgt und es hat mir gefallen, dass deutsche Kommunalverwalter und Beamte gleichzeitig in der nächsten Kammer Niederländisch studieren.
 • Judith

  4 jaar geleden
  De Euregio Rijn-Waal organiseert speciaal voor burgemeesters uit het Duits-Nederlandse grensgebied cursussen Nederlands en Duits. Goed voor de taal én voor het netwerk. De volgende editie is in november.

Liemers