Volledig scherm
PREMIUM
Camping De Boschhof. © Jan Ruland van den Brink

Camping om de hoek is hot, ook bij spontane kampeerders

HERWEN/ LATHUM - De campings in de Liemers stromen vol. Een weersverwachting van tien dagen stralend weer staat garant voor een forse toename van de boekingen. Waarom nog ver reizen als het om de hoek te vinden is?

,,Wij hebben de camping nog nooit zo'n lange periode achter elkaar vol gehad'', zegt Ton van den Bosch van camping De Boschhof in Herwen. Hij kijkt nog maar eens naar de lucht en geniet. ,,Superhelder, hè! De mensen hoeven nu niet naar Frankrijk, horen wij iedereen ook zeggen.''  Vanaf Hemelvaart  staat de mini-camping - met 45-plussers als doelgroep - al nagenoeg vol. ,,Iedere week denk ik: het zal wel wat rustiger worden. Maar de boekingen blijven binnenkomen. Mensen boeken ook dagen bij. Want tja, het is toch mooi weer en in de omgeving is genoeg te doen.''

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers