Het Remigiusplein in Duiven
Volledig scherm
PREMIUM
Het Remigiusplein in Duiven © Jan Ruland van den Brink

Definitief: Duiven krijgt 35 seniorenwoningen op Remigiusplein

DUIVEN - De Duivense gemeenteraad heeft dinsdagavond ingestemd met het plan om 35 seniorenwoningen te bouwen op het Remigiusplein in Duiven. Zo is er na maanden duidelijkheid over een veelbesproken stukje van het dorp.

10 reacties

 • Peter Schampers

  4 maanden geleden
  De horeca is toch niet verplicht om overlast te bezorgen. Op elke geluidsinstallatie zit een volumeknop en drankverstrekkers zijn verplicht om er op toe te zien dat de personen waaraan ze alcohol verkopen niet overmatig bezopen raken en daardoor overlast kunnen veroorzaken.
 • M.J. Jansen

  4 maanden geleden
  Ouderen kunnen hier prima wonen, dicht bij de winkels en horeca degene die dit niet zo zien gaan hier echt niet wonen, daarnaast gewoon in het contract, je ziet wat je krijgt je hoort wat je krijgt, KLAAR einde discussie.
 • joan willems

  4 maanden geleden
  Goed dat er juist voor senioren gebouwd gaat worden maar, laat ze wel tekenen bij het kruisje dat ze geen recht meer hebben op bezwaren tegen activiteiten die georganiseerd gaan worden. Je weet waar je gaat wonen, daar mogen de activiteiten van de horecaondernemers niet onder gaan lijden, zeker niet nu ze er alles aan moeten gaan doen hun hoofd boven water te houden na alle corona sluitingen. Zij hebben behoefte aan extra omzet en dat gaat gepaard met extra activiteiten en terecht.
 • Hargo van Schalen

  4 maanden geleden
  Ja onze gemeenteraadsleden begrijpen er niet veel van. Ik zag op facebook een enquete onder bijna 2.500 mensen waarbij maar 3 of 4% voor het plan van de gemeente was en wat wordt er besloten?? Woonzorg bouwt toch complexen waarbij de bewoners bijna 80 jaar oud zijn. Nu snap ik waarom het overgrote deel van de bevolking dit niet ziet zitten en voor het plan was waarbij ook niet senioren een kans hadden.
 • Roy Scholten

  4 maanden geleden
  Handig, senioren woningen bij cafeetjes.. lekker over nagedacht weer

Liemers