Dieven proberen trekker van 140.000 euro te stelen in Duiven: ‘Ik zag direct de strepen in de modder’

VideoDUIVEN - Loonwerker Arjan Kriesels uit Duiven leek bestolen van een gloednieuwe trekker van 140.000 euro. Het voertuig vond hij terug in een sloot, maar sleutels van diverse andere tractoren waren wel weg. 

14 reacties

 • Jan Jansen

  1 maand geleden
  Stoer zulke dikke fendt’s met frontgewicht bumpers. Maar investeer ook maar eens in wat scherpe honden. Een goeie kennel die open gaat wanneer het stil alarm af gaat.
 • joan willems

  1 maand geleden
  Vorig jaar hier op de rivierweg; bij controle bleek dat er illegale werknemers met een gestolen kraan aan het werk waren voor de provincie. Zo goed wordt er gescreend. En inderdaad grenscontroles terug, niet alleen voor deze incidenten, maar houd veel meer tegen dan dit. Illegaal vuurwerk, transport van contante, drugs, wapens etc. Heb er geen m oeite mee te moeten stoppen voor ik de grens over kan, heb niets te verbergen.
 • Rock Witten

  1 maand geleden
  De politie slaapt s' nachts thuis en dan gebeuren criminelen dingen. Wat doet iemand in de nacht op straat? Controleer dat, wat doet een auto in de nacht op straat? Controleer dat, wat doe een tractor in de nacht op straat? Controleer dat. In de nacht worden al jaren auto's in de brand gestoken en ingebroken, niemand controleert lui die dan op straat zijn. In de nacht auto's aanhouden en controleren op inbrekersgereedschap en jerrycans benzine, Meer politie in de nacht? Nee die slapen s' nachts.
 • Martijn Hamer

  1 maand geleden
  Dan maar een groot hek om het bedrijf heen en zorgen voor een paar loslopende flink waakse Rottweilers of iets in die geest. Het is toch van de zotte….
 • Hans Franken

  1 maand geleden
  Camera’s, camera’s camera’s en 24 hr toezicht in de politiemeldkamers. Waarom altijd pas achteraf reageren. Zo blijven ze komen met een te geringe pakkans……

Liemers