De kerstmarkt in Doesburg werd vorig jaar geopend met een Santarun, waarbij deelnemers verkleed zijn als de kerstman.
Volledig scherm
PREMIUM
De kerstmarkt in Doesburg werd vorig jaar geopend met een Santarun, waarbij deelnemers verkleed zijn als de kerstman. © theo kock persfotografie

Dit zijn de grote verliezers van de nieuwe coronamaatregelen

LIEMERS - Een nieuw pakket maatregelen. Het kabinet haalt er flink de knoet over om het aantal besmettingen met het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Die strengere regels zorgen voor winnaars, maar er zijn helaas ook verliezers in de regio. 

2 reacties

 • de heer J. Zomers (68)

  7 maanden geleden
  Normaal gesproken moet het over 4 weken de helft minder zijn.Ze hebben het nu zo streng gemaakt dat je maar met 4 personen bij elkaar mag zijn.Sta of zit je met 5 personen te praten... dan is het 5 x 95 = 475 euro boete.
 • Alert

  7 maanden geleden
  Ja, het is triest maar we kunnen niet anders. Gewoon volhouden en je bij neerleggen en hopelijk gaat het over 4 weken beter, al heb ik daar een hard hoofd in. Snap trouwens niet dat de premier dinsdagavond niet meteen de cafe s heeft laten sluiten, woensdagavond is daar goed misbruik van gemaakt door vele uitbaters. Ze hebben lopen stunten met goedkoop bier waar vooral veel jongeren op af kwamen.
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Liemers