De grensovergang bij Beek/Babberich.
Volledig scherm
PREMIUM
De grensovergang bij Beek/Babberich. © Jan Ruland van den Brink

Doortrekken A15 en verbreding A12 betekent misschien tanken bij een andere pomp

ZEVENAAR/ DUIVEN - Hoewel nog geen meter asfalt is gelegd, hebben de plannen voor het doortrekken en verbreden van de A15 en A12 nu al flinke gevolgen. Het laatste voorbeeld is de sluiting van BP Oudbroeken bij Duiven. Staat er nog meer te gebeuren? Vijf vragen over tanken langs de A12 en A15.

5 reacties

 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  @Eelco de Boer als je nu eerst op de kaart van Nederland had gekeken had jij jou reactie niet hoeven plaatsen.
 • Eelco de Boer

  4 maanden geleden
  Dus Johan, je wil een kanaal dwars door de Achterhoek gaan graven, of wil je dat transport over de Oude IJssel en de Berkel laten gaan?
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  verbreding a12 gewoon nog effe mee wachten. Zeker als men de Noordelijke aftakking van de Betuweroute dwars door de Liemers/Achterhoek wil aanleggen. Dit is meteen een goede gelegenheid om de A15 te verbinden met de A18 en de A18 door te trekken naar Twente. Echter beter zou het zijn om geen van deze plannen uit te voeren en het vervoer gewoon over water te doen.
 • Willem Landevoort

  4 maanden geleden
  Het Shell tankstation bij Babberich lijkt me niet zo’n geweldig alternatief. Daar betaal je tussen de 15 en 20 cent per liter meer dan bij een “normaal” tankstation. Ik kom daar elke dag langs maar er staat amper ooit een auto bij de pomp. Volgens mij is de eigenaar daar nog niet op het idee gekomen dat als hij normale prijzen rekent er misschien wel eens meer klanten zouden kunnen komen.
 • Ronnie Tempel

  4 maanden geleden
  Degenen zonder tankpas van de baas reden sowieso nog 10 kilometer door om 30 cent goedkoper benzine te tanken, hier kwam je alleen om te plassen of truckers die niet dld in mochten tot maandag.

Liemers