‘Fastfoodvalley Duiven’ krijgt dankzij De Grote Drie langzaam vorm

DUIVEN - De kids willen niet mee naar de Ikea en Makro? Beloof ze dat het dagje Duiven eindigt met een bezoek aan Kentucky Fried Chicken, McDonald's of Subway en succes is verzekerd. Met de opening van KFC komende dinsdag krijgt Duiven een zoveelste publiekstrekker. 

9 reacties

 • Baukje Boschker

  1 maand geleden
  Toen ik, nu ruim 30 jaar geleden, in Duiven kwam wonen was de Seingraaf nog een agrarisch gebiedje met boerderijtjes omzoomd door fruit en notenbomen en grote wilgen vlak voor de A12. En nu?? Alles gerooid voor de vooruitgang. Genaamd Fastfood Valley. Is dit het Duiven waar we mee voor de dag willen komen? 😠 Innofase aan de overkant van de A12 kreeg de prijs voor het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland. Zo kan het dus ook in Duiven!
 • Joris Driepinter

  1 maand geleden
  Wat te denken van 'plastic' visjes... hormonen rund- en varkensvlees... in al ons voedsel zit allerlei troep en chemicaliën... da's al tientallen jaren zo. En het overgrote deel van de 'voedings-coaches kletsen ook maar gewoon wat ze 'geleerd' hebben... Biologisch, ook zo'n kul-onzin; als je een echte bloemkool of sla neemt, dan horen daar gewoon 'beestjes' uit te komen, da's pas natuur ! Anders ben je gewoon voor de gek gehouden ! Een scharrelei is ook niet wat bijna iedereen denkt... ;-)
 • G.J. Guilik

  1 maand geleden
  Fastfoodvalley Pigeons inplaats van Duiven een idee?
 • Jan Nuvens

  1 maand geleden
  Nog meer verkeersoverlast, nog meer zwerfvuil en uiteindelijk ook nog een nog ongezondere jeugd. Echt iets om zo trots op te zijn dat het ook nog een naam uit het land der kanslozen moet hebben, alsof het al niet triest genoeg is.
 • bart verplak

  1 maand geleden
  Een dat terwijl kippen van zichzelf zulke prachtige dieren zijn. Hoe kipt u vanavond?

Liemers