tk-13-07-2021-Babberich-verkeerssituatie Witte Kruis (aanpassingen ) links Willy van Dinther -Theo Kock-02
Volledig scherm
PREMIUM
tk-13-07-2021-Babberich-verkeerssituatie Witte Kruis (aanpassingen ) links Willy van Dinther -Theo Kock-02 © theo kock persfotografie

Gaat het nu tóch gebeuren? Kans op doortrekken van Witte Kruis naar 7Poort

ZEVENAAR/LOBITH Geen zware vrachtwagens meer dwars door Babberich, met lawaai, stank en gevaarlijke situaties tot gevolg. Het lijkt er na jaren van dimdammen echt van te komen. 

3 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Wat een onzin wordt er steeds weer onder deze artikelen gezet. De N811 direct met de N812 verbinden zou het dorp absoluut niet ontlasten. Het zou er dwars doorheen snijden! Ofwel je snijdt het dorp in tweeën, ofwel je snijdt landgoed Halsaf in tweeën (hoewel een fysieke scheiding tussen de twee kemphanen op het landgoed wellicht wel goed zou zijn....)
 • Michel Van de Zand

  2 maanden geleden
  Eindelijk, had al 10 jaar eerder gekund. Bij de aanleg van de rotonde is er al rekening gehouden met deze afslag.Maar waarom de N811 niet direkt verbinden met de N812 dat zou het dorp pas echt ontlasten.
 • Sjaak Matenman

  2 maanden geleden
  Tuurlijk, nog een vrachtwagen verbod erbij. Als regionale chauffeur ben ik alleen nog maar druk met omrijden. Nergens mag je meer door, iedereen heeft tijd over om maar te klagen. Maar iedereen wil wel zijn spulletjes op tijd hebben.

Liemers