Geen nieuwe ziekenhuisopnames voor corona in Zevenaar

ZEVENAAR - Er zijn gisteren geen nieuwe ziekenhuisopnames geweest van mensen besmet met corona in Zevenaar. Daarmee blijft de teller in deze Liemerse gemeente op 24 patiënten staan die zijn opgenomen.

Vanaf het begin van de afgelopen week steeg het aantal Zevenaarders in het ziekenhuis gestaag van 13 naar 24. Voor het eerst sinds 30 maart is er nu een stagnatie. 

Zevenaar heeft met afstand de meeste corona-opnamen in de Liemers. Totaal steeg het aantal ziekenhuisopnames in de Liemerse gemeenten van 39 naar 40. Alleen in Duiven kwam er een patiënt bij, waardoor het aantal opnames vanwege corona in deze gemeente op 5 komt. Doesburg (3), Montferland (4) en Westervoort (4) bleven gelijk.

Een illustratieve weergave van de wereld die gebukt gaat onder het coronavirus. Wereldwijd is het openbare leven verstoord door maatregelen om het virus in te dammen.
Volledig scherm
Een illustratieve weergave van de wereld die gebukt gaat onder het coronavirus. Wereldwijd is het openbare leven verstoord door maatregelen om het virus in te dammen. © Rob Engelaar

Liemers